Ihmisiä, jotka kannattaa tavata

Mitä teemme

Etsimme teille kohdennetusti oikeat ehdokkaat. 

Autamme asiakkaitamme onnistumaan rekrytoinneissa löytämällä heille osuvia kandidaatteja avainpositioihin.

Olemme erilainen suorahakuyhtiö

Toimintamme ydin on perusteellinen kandidaattikartoitus. Olemme ainoa suorahakuyritys Suomessa, jonka partnerit ovat taustaltaan kandidaattikartoituksen ammattilaisia. Tästä meillä on kymmenien vuosien ja satojen onnistuneiden toimeksiantojen kokemus.

 • Keskitymme vain oleelliseen: parhaan mahdollisen kandidaattipoolin rakentamiseen. Asiakas ja onnistuneesti läpiviety rekrytointiprosessi ovat tekemisemme ytimessä.
 • Panostamme erityisesti kandidaattikokemukseen ja laadukkaseen viestintään. Rakennamme omalta osaltamme asiakkaamme työnantajamielikuvaa.
 • Lean -ajattelumme näkyy asiakkaalle myös kohtuullisina hintoina.

Palvelumme

 • Talent Direct – valmis kandidaattipooli, joka koostuu kohdennetusti etsityistä, haastatelluista ehdokkaista.
 • Talent Lite ​– kandidaattikartoitus, jonka tuloksena saat alustavasti tehtävästä kiinnostuneita, oikean osaamisen omaavia ehdokkaita.

Talent Direct Talent Lite

Talent Direct

Laadukas kandidaattipooli, joka koostuu kohdennetusti etsityistä, haastatelluista ja aidosti tehtävästä kiinnostuneista ehdokkaista.

 • Kiinnostavien kandidaattien tunnistaminen ja löytäminen on erityisosaamistamme
 • Satojen toimeksiantojen kokemuksella meillä on sekä laajat verkostot että taito tunnistaa potentiaalisimmat ehdokkaat.
 • Online-haastattelut lyhentävät prosessin läpimenoaikaa aloituksesta shortlistaan.

Keskustelussa asiakkaan ja rekrytoivan esimiehen kanssa saamme kokonaiskuvan avoimesta tehtävästä ja rakennamme ideaalikandidaatin profiilin; mitä kokemusta ja osaamista tehtävässä menestymisessä vaaditaan. Etsimme kohdennetusti oikean profiilin omaavia ehdokkaita hyödyntäen useita eri lähteitä ja laajaa kontaktiverkostoamme. Laadimme kandidaateille lähetettävän materiaalin. Niin halutessanne, keskustelemme ns ”pitkälle listalle” löydetyistä henkilöistä ennen kuin kontaktoimme heidät.

Luottamuksellisissa keskusteluissa tunnistettujen kandidaattien kanssa selvitämme heidän kiinnostustaan avoimeen tehtävään. Haastattelemme online tehtävästä kiinnostuneet henkilöt.

Esittelemme teille valikoidut ja potentiaalisimmat ehdokkaat. Saatte heidän CV:nsä sekä haastattelumuistion tarvittavine tietoineen ja kerromme, miksi näemme kunkin henkilön relevanttina ehdokkaana avoimeen tehtävään.

Halutessanne saatte myös loppusuoran kandidaattien kirjalliset suositukset/lausunnot.

Sovimme jatkohaastattelujen aikataulut ja toimimme yhteyshenkilönä teidän ja ehdokkaiden välillä koko rekrytointiprosessin ajan.

Koko rekrytointiprosessin johtaminen aikatauluineen ja säännöllinen yhteydenpito sekä asiakkaaseen että prosessissa mukana oleviin ehdokkaisiin on asia, johon panostamme. Toimimme ripeästi ja arvostamme läpinäkyvyyttä. Edustamme asiakasyritystämme ja haluamme jättää hyvän mielikuvan niin teistä kuin koko prosessista kaikille kontaktoimillemme ehdokkaille.

Yli 90%:ssa toimeksiannoistamme valittu henkilö löytyy ensimmäisestä esittelemästämme kandidaattipoolista. Tarvittaessa jatkamme kandidaattien kartoitusta, kunnes oikea henkilö löytyy.

Kiitos vielä tästä keikasta. Tässä oli poikkeuksellisen paljon hyviä ja sopivia kandidaatteja, joista olisin voinut palkata useammankin!

Group Controller -rekrytointi pörssiyhtiölle

Talent Lite

Teemme teille kevyemmän kartoituksen ehdokkaista, jotka ovat alustavasti kiinnostuneita keskustelemaan lisää avoimesta tehtävästä.

 • Palvelu sopii esim. tukemaan teidän omaa, julkista työpaikkailmoitteluanne
 • Varmistamme, että ehdokkailla on tehtävään soveltuva tausta
 • Nopea ja tehokas tapa edetä haastatteluihin potentiaalisten ehdokkaiden kanssa.

Talent Lite kartoittaa teille oikean osaamisen omaavia ehdokkaita – esimerkiksi omien rekrytointiponnistelujen tueksi.

Aktiivisesti työpaikkailmoittelua seuraa vain noin 15% henkilöistä. Kuitenkin noin 53% kertoo olevansa valmis keskustelemaan uusista tehtävistä, jos heitä henkilökohtaisesti lähestytään.

Kandidaattikartoituksen ammattilaisina teemme kohdennetun kartoituksen potentiaalisista ehdokkaista, kontaktoimme heidät henkilökohtaisesti ja varmistamme, että heillä on tehtävässä toivottavaa osaamista. Lähetämme lisätietoa tehtävästä kiinnostuneille henkilöille.

Saat tehtävästä kiinnostuneiden ehdokkaiden CV:t ja voit jatkaa keskusteluja eteenpäin suoraan ehdokkaiden kanssa.

Yhteistyö on molemminpuoleisesti toiminut oikein hyvin ja olen ollut todella tyytyväinen miten hyvin teillä on prosessi hallussa. Olette esitelleet todella hyviä ehdokkaita meille!

Palautetta HR Partnerilta usean rekrytoinnin jälkeen

Esimerkkejä toimeksiannoistamme

Henkilöstöhallinto

 • HR Business Partner
 • HR Specialist, Employer Image and Recruitment
 • Manager, Compensation & Benefits
 • Occupational Safety Manager
 • Director of Payroll and Administration

Viestintä

 • Communication Directors and Managers
 • Sijoittajasuhteiden päällikkö
 • Sisäisen viestinnän päällikkö

Talous

 • Group Controllers
 • Business Controllers, Financial Controllers
 • Reporting Manager
 • Finance Process Development Manager

Myynti & Markkinointi

 • Manager, Marketing
 • Sales Director
 • Head of Sales

Other Key Positions

 • Manager, Logistics Services Purchasing
 • Head of M&A
 • VP, Strategy & Business Development
 • Head of Compliance

Meistä

Liikeideamme lähti asiakkaiden toiveista löytää potentaalisia ehdokkaita avoimiin tehtäviin ketterämmällä ja kustannuksiltaan kohtuullisemmalla suorahaulla.

Talent Mapping on perustettu vuonna 2017. Yrityksemme on suhteellisen nuori, mutta meillä tekijöillä on pitkät työurat suorahaun, rekrytointien ja erityisesti kandidaattikartoituksen parissa.

Yksi tapa toimia ei sovi ratkaisuksi kaikkiin asiakastarpeisiin. Tästä syystä olemme rakentaneet erilaisia palveluja ja ratkaisuja, vastaamaan erilaisia rekrytointitarpeita ja -tilanteita.

Katja Hyytiäinen

Ennen Talent Mappingin riveihin liittymistäni työskentelin lähes 10 vuotta perinteisissä Executive Search yrityksissä. Työskentelin alkuun Research-konsulttina, jonka jälkeen siirryin toiseen yhtiöön vastaamaan Research -toiminnon vetämisestä ja kehittämisestä. Myöhemmin toimin Assignment Manager -nimikkeellä, jossa tehtäväkenttääni kuului researchin lisäksi kandidaattien kontaktointi ja alustavat haastattelut. Olen tehnyt satoja kandidaattikartoituksia eri aloilla toimiviin yrityksiin ja erilaisiin positioihin. Näiden toimeksiantojen kautta minulle on rakentunut laaja kontaktiverkosto ja ymmärrys varsinkin kotimaan yrityskentästä. Olen myös viime vuosina tehnyt vaativia asiantuntijahakuja Euroopanlaajuisesti. Teen mielelläni toimeksiantoja eri sektoreille ja tehtäviin. Minua motivoi uuden oppiminen. Mitä vaikeampi haku sitä hauskempaa.

Marja Paavilainen

Ennen Talent Mappingin perustamista työskentelin lähes 20 vuotta perinteisessä Executive Search yrityksessä. Tekemieni toimeksiantojen määrä taisi jo ylittää 1000 projektin rajapyykin. Vaikka verkostoni eri alalla toimiviin osaajiin on erittäin laaja, haluan aina aloittaa toimeksiannon ”puhtaalta pöydältä”. Näin varmistamme, että löydämme jatkuvasti uusia osaajia ja parhaan ratkaisun asiakkaallemme. Eniten teen toimeksiantoja, joissa etsitään henkilöitä HR:n, taloushallinnon, viestinnän, lakiasioiden ja strategia/liiketoiminnan kehitystehtäviin. Koen, että työni on ratkaisujen löytämistä. Kun kaikki loksahtaa kohdalleen ja sekä asiakas että rekrytoitu henkilö ovat tyytyväisiä.

Hanna Hellas

Olen toiminut rekrytointialalla 2001 lähtien ja suorahakukonsulttina vuodesta 2007 eteenpäin. Suorahakukonsulttina fokuksessani ovat olleet liiketoimintajohtajien, myynnin esimiesten, HR-päättäjien ja teollisuuden parissa toimivien asiantuntijoiden haut. Asiakaskuntaani kuuluvat niin kotimaiset, yrittäjävetoiset pk-yritykset kuin kansainväliset pörssiyhtiötkin.

ulla.rintala@talentmapping.fi
+358 (0)44 980 7939
Linkedin

Ulla Rintala

Liityin Talent Mappingin tiimiin syksyllä 2021. Minulla on useamman vuoden kokemus vaativista suorahakutoimeksiannoista alan johtavissa toimistoissa Suomessa. Olen työskennellyt laaja-alaisesti eri toimialojen ja yritysten kanssa, keskittyen etenkin liiketoimintajohtajien, myynnin ja markkinoinnin esihenkilöiden sekä IT/digi-, talous- ja logistiikkapuolen hakuihin. Ennen suorahakualalle siirtymistä työskentelin lähes kymmenen vuotta liikkeenjohdon valmennus- ja koulutuspalveluiden parissa. Nautin haasteista ja uuden oppimisesta. Mitä haastavampi haku, sitä makeammalta ratkaisun ja oikean henkilön löytäminen tuntuu.

Sofia Pavlin

Olen toiminut yli 10 vuotta erilaisissa toimistotehtävissä ja kokemukseni kautta ammatilliset vahvuuteni löytyvät asiakaspalvelun ja hallinnon parista. Ikuinen vaellusviettini on vienyt minut säännöllisesti ulkomaille, useisiin eri maihin Pohjoismaista Balkanille. Näinä aikoina olen toiminut turismin, myynnin ja puhelinpalveluiden sekä kolmannen sektorin palveluksessa. Palauttuani Suomeen pääsin töihin suorahakutoimialalle. Olen toiminut itselleni luontevasti toimistovastaavan tehtävissä ja samalla päässyt oppimaan uutta avustavana researcherina. Toimialasta riippumatta tehtävään parhaiden henkilöiden löytyminen asiakkaallemme on intohimoni.

Ihmisiä, jotka kannattaa tavata

Group
Group 3
Group 2